MafiaTurk - Mafia Türkiye Topluluğu

Tam Versiyon: Mafia3'ü en uygun fiyata alabileceğiniz yerler.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: Pk0486.png]

Mafia3 ön siparişe açılmasıyla bir çok platformda da satışa çıktı. Fakat bizim için en uygun fiyata Mafia3'ü nereden alabilirim diyenler için kısaca en uygun yeri bulduk diyebiliriz. 2K Store'de fiyat €69,99 yani TL'ye çevirdiğimizde 225 ₺ Yapıyor. Fakat Play-Asia'da €59,99 buda 193 ₺'ye denk geliyor.  Peki en uygunu şuan hangisi derseniz Kinguin 125₺ Fiyatla şuan en ucuz olanı oyunu steam key olarak vermektedir Steam'da fiyat 2K Store'deki fiyatla aynı olacaktır. Sitelere gitmek için kırmızıyla yazılmış yazılara tıklamanız yeterlidir.
Şu anlık en uygun fiyatlar bunlardır diğer sitelerde dahada pahalıya satılabiliyor. Bu yüzden en iyi fiyata satılan Mafia3'ü buldukça konu güncellenecektir.

Mafia3 geri sayım sayacı TIKLA
Fiyatına değer mi acaba?
Değer ve bir çok kişi tarafından'da alınacaktır.
Film tadında bir hikâyesi olacak gibi görünüyor.
Şimdi mafia ııı için mafia ıı den kötü diyenler var çünkü arabadan atlaması filan açık dünya oyununa dönmüş biraz birde inceleme videosunda hepiniz görmüşsünüzdür o mafyaların bi beyefendiliği var bu oyunda o beyefendilik gitmiş yani mafya değilde sokak serserisi veya çete oyunu gibi olmuş açık dünya olması ilede gta nın eski zamanlarda geçen bi oyunu gibi olmuş