MafiaTurk - Mafia Türkiye Topluluğu

Tam Versiyon: Mafia 3'ün Gamescom Heist Video
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
2K Games merakla beklenen oyunu Mafia 3'ün Gamescom 2016 videosunu yayınladı. Baştan söyleyelim; Heist adı verilen bu video kesinlikle beklentinizi yükseltebilir.


"Mafya, New Bordeaux’ta gücüne güç katarken birçok kişiden çok şeyler götürdü. Lincoln Clay Vietnam’dan geri döndüğünde sahip olduğu tek şey ailesiydi. Her şey tek bir gecede değişti." sözleri ile açıklanan oyunun hikayesinde bu soygun sonrası neler yaşandığını oyunu aldığımızda tecrübe edebileceğiz.

Müzik kullanımının yine başarılı olduğu bu videoda ayrıca karakter ifadelerine de ayrı bir özen gösterilmiş. Mafia 3, 7 Ekim 2016’da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Gamescom videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
Video ile biraz alakasız ama aklımdayken şimdi söyleyeyim dedim. Mafia 3'ün oynanışının gerçekçi olmaması sizleri rahatsız etti mi ? Beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Eğer Gta serisi gibi tüm kitleye hitap edelim diye ortaya çocuksu kalitesiz bir oyun çıkartıcaklarsa yazıklar olsun gerçekten çok üzücü. Oyun hakkında duygularım sürekli değişiyor ama bunda benim ne kadar suçum var tartışılır. Ben umutluydum ama oyunun çıkmasına az kaldı umarım ters köşe yaparlar ve son anda oyun ile alakalı radikal değişiklikler olur.
Mafia 2 de gerçekçi değil mi ? Hikayeyi bilmeden bir şey diyemeyiz bir yerde Joe'yu bulacağız diye spoiler görmüştüm buda ilgimi çekiyor açıkcası.
Ben Mafia 2 ile alakalı bir şey demedim. Ama oyunun gerçekçi olması ile oynanışın gerçekçi olması paraleldir zaten. Oynanış gerçekçi değilse oyun zaten gerçekçilik üzerine kurulu değildir. Bakalım nasıl olucak.